Velkommen til HKRs gæstebog

Håber på god dialog mellem medlemmerne. Vi besvarer gerne forespørgsler fra hestefolk udenfor medlemskredsen. Vi frabeder os finanstilbud, som straks fjernes.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Enthusiast, d. 28-01-2019
Super fint hjemmeside. Mega nice
Skrevet af Randi Stub Petersen, d. 22-07-2018
Kære Elin
Som medlem af HKR, er der flere erfarne kuske, som vil hjælpe dig med tilkøring og korrekt kørsel og håndtering af køreheste - på hver deres vis. Mød frem med hesten i Hadsund. Eller få en aftale med Kurt Kjeldsen. 30286520
Skrevet af Elin Mølgaard Nielsen, d. 22-07-2018
Hej
Jeg er blevet den lykkelige ejer af en skøn ældre fjordhest som jeg gerne vil have gjort kørevant. Jeg har masser erfaring med heste og ridning men ingen køreerfaring, så jeg har brug for noget undervisning også. Der står her på siden at i kan være behjælpelige med at finde en som kan hjælpe med det og evt hvad det koster.
Skrevet af susanne, d. 10-05-2018
Til Anya Wendelboe
du må gerne skrive til susanne_juul@live.dk
for mere informationer om bryllups kørsel da den mail du her skrevet ikke virker
håber du ser dette
Skrevet af Anya Wendelboe, d. 10-05-2018
Hejsa.

Har I i foreningen nogen som kører bryllupskørsel i Hobro/Haverslev/Sønderup området? I så fald vil jeg rigtig gerne i kontakt med den/dem der gør.
Mvh Anya
Skrevet af Lene Johansen, d. 17-02-2017
Hej. Vores datter skal giftes 1. Juli -17. I Himmerland .Ville høre om der er nogen i jeres forening der kører brudekørsel og hvad det. Ca koster? M.v.h Lene
Skrevet af susanne , d. 13-02-2017
Hallo alle lad os få en god historie,et godt grin eller bare en god ide til en aktivitet som kan samle os omkring vores fælles interesse .så start en god debat her .
hilsen susanne
Skrevet af Henriette Andersen, d. 07-06-2016
http://www.campenauktioner.dk/ Auktion nr. 600 udbyder 17 forskellige hestevogne/kareter og allerede nu, kan du forhåndsbyde.
Auktion nr. 600 er en fysisk auktion, som bliver afholdt d. 26 juni kl. 11.00, Myntevej 2, 8920 Randers
Skrevet af Sara Osman, d. 05-12-2014
Der er også nogle meget flotte hestevogne og kareter til salg på www.campenauktioner.dk

Auktionen slutter den 4. januar.
Skrevet af Sara Osman, d. 05-12-2014
Jeg vil tillade mig at gøre opmærksmom på, at der netop nu er to netauktioner over heste på www.campenauktioner.dk.

Den ene auktion slutter den 8. december og den anden slutter den 4. januar 2015.
Skrevet af ac, d. 30-07-2014
Hej Iben

Det er dig ikke os der arrangere stævnet, men der bliver stævne på Wiffertsholm igen i år d. 20.-21. september.
Skrevet af iben, d. 27-07-2014
Havde den fornøjelse at være med på wiffertsholm sidste år, håber meget på at i igen i år laver et stævne der.
Mvh Iben
Skrevet af thorkild aagaard , d. 26-02-2014
hej lene hvis det er dem jeg tro du spøger om så er de solgt men jeg ved hvem der har dem du kan lige ringe til mig 22513099 vis det er noget Thorkild
Skrevet af Lene Nielsen, d. 26-02-2014
Hej jeg håber, nogen her inde kan hjælpe mig :)

Sidste år i oktober, da der var ride/køre tur i Rebild bakker området, da var der et to spand med to fine små brune welsh ponyer.

Er der nogen, som kan formidle kontakten til dem?

Jeg vil høre, om de kan lejes til konfirmationskørsel :)
Skrevet af thorkild aagaard nilsen , d. 13-02-2014
hej karina du kan finde vores kassere og melde dig ind kik i bestyrelsen der kan du finde vores kassere poul søren mvh Thorkild