Velkommen til HKRs gæstebog

Håber på god dialog mellem medlemmerne. Vi besvarer gerne forespørgsler fra hestefolk udenfor medlemskredsen. Vi frabeder os finanstilbud, som straks fjernes.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Karina, d. 11-02-2014
Hejsa.

Er det hos jer man skal melde sig ind, når man er fra Randers.... Og hvor melder jeg mig ind ;0)

Hvorfor har i ikke en salgsside herinde med medlemmers "ting til salg" ? ;0).

Det ville da være dejligt hvis jeg kunne sætte min tilkørte Frieser til salg herinde ;0)
Skrevet af susanne juul, d. 16-12-2013
ØØ eller´s rigtig GOD JUL til alle
Skrevet af susanne juul, d. 16-12-2013
Hvad bliver det med vinter kørsel i en hal eller hva´ kommer der ikke noget mere end det oplæg i kom med på generalforsamlingen????
Skrevet af Bjarne Kristensen, d. 25-08-2013
Hej Anja.Du kan gå ind under bestyrelse og finde kasseren og ringe til ham,ellers kan du skrive en mail til him.k.r@hotmail.com .Mvh Bjarne
Skrevet af Anja Bertelsen, d. 23-08-2013
Hej. Kan ikke finde et sted her på hjemmesiden, hvor jeg kan melde mig ind ? Mvh. Anja Bertelsen.
Skrevet af Strunge, d. 30-05-2013
Tillykke med jeres nye hjemmeside. Vi glæder os også til at følge med på siden. :-)

De bedste hilsener
Bente og Poul Strunge

Skrevet af Kurt Pedersen , d. 25-05-2013
Hej hvad er det i går og laver flytter jeres topcup , som om der ikke er topcup nok i August nu både d3-17-31 , vi synes det er træls at når man har fået fri fra arbejde og wekkender vagter og så bliver det bare flyttet, jeg kan nu sige at der kommer ingen fra Tvis og kører ligeledes burde i oplyse om inde på topcup siden også . Hilsen Kurt
Skrevet af Ulla og Torben Ploumann, d. 18-03-2013
Tillykke med jeres flotte nye hjemmeside, den glæder vi os til at følge med i.
Skrevet af thorkild aagaard, d. 13-03-2013
hej medt jer har islet ik noget at sige til den ny hjemmesiden som A .C. har fået lavet til os mnh thorkild